Vesileima

LapIO ry:n haalariohjesääntö

1§ Tätä ohjesääntöä sovelletaan vain ja vain ainoastaan LABin Skinnarilan kampuksen Ylväisiin Puna-Mustiin haalareihin. Ohjesäännön tarkoitus on kerrata/kertoa haalarikulttuuriin liittyvät säännöt niin pukeutumisen kuin käyttäytymisen osalta.

2§ Koska haalareidemme väri on Puna-Musta olkaa siitä ylpeitä ja muistakaa aina mainostaa mistä olemme, kun ulkopaikkakunnalla liikumme. lappeen Ranta.

3§ Älkää koskaan sekaantuko laittamaan haalareitamme saunareissuilla samaan kasaan saati samaan naulakkoon esim. muun väristen haalareiden kanssa.

4§ Haalareita käytetään kaikissa opiskelijatapahtumissa ja vähemmän opiskelijatapahtumissa ja aina, kun siihen on mahdollisuus. Kauppareissuilla ne eivät ole välttämättömät, mutta katsotaan eduksi.

5§ Haalareissa esiintyminen humalassa/krapulassa on suotavaa mieluiten julkisilla paikoilla, kuitenkin muistaen, että edustettuna on koulun lisäksi myös arvoisa paikallisyhdisyksemme.

6§ Haalareiden peseminen on kiellettyä. Jos haalarit jostain syystä kuitenkin likaantuvat niin pahasti, ettei terassille ole enää asiaa, on suositeltavana vaihtoehtona käydä virkistävällä uinnilla haalarit päällä. Wapun tienoilla Saimaan vesi virkistää väsyneimmänkin taistelijan mielen.

7§ Porsaanreikä

8§ Laulaminen pukeutuneena haalariin on suotavaa. Laulaminen kovaan ääneen on erittäin suotavaa.

9§ Haalareiden tuunaaminen erilaisilla haalarimerkeillä sekä juopumista edistävillä laitteilla on suositeltavaa.

10§ Haalareita tämän ohjesäännön vastaisesti käyttävää juhlijaa tulee paheksua.

Löydät meidät myös Facebookista!


Löydät meidät myös Instagramista!


Jaloviinan vaikutus insinööriopiskelijaan
Insinööriliitto

Lappeenrannan Insinöörit

LAB ammattikorkeakoulu

KOE